Välkommen till bloggen!

boulespelHej hej! Det här är mitt allra första blogginlägg i min allra första blogg. Hur den här bloggen kommer att bli är därför svårt att säga, men jag hoppas förstås att i alla fall någon ska tycka att den är läsvärd. Vad den kommer att handla om är inte heller så lätt att förutspå, men det finns i alla fall en sak som jag vet att den kommer att handla om, och det är boule. Det är nämligen så att boule är ett stort intresse för mig, och bloggen är faktiskt döpt efter en bouletävling som fanns förut. Mer om det kan ni läsa om ni går in på fliken där jag har skrivit lite mer om mig och om bloggen.

Så vad är jag för en filur? Jag heter Roland och jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min fru Kajsa och vår hund Bengan. Vi bor i ett hus och har två utflugna barn, en son och en dotter. Jag gillar som sagt boule väldigt mycket och har hållit på med sporten i många år. Nu vet jag att en del tänker att boule väl inte är någon sport, men det är det faktiskt. Det är ett spel och en sport. Och flera tänker säkert att det väl bara är pensionärer som håller på med boule, men där har ni också fel. Boule är populärt även bland yngre. Själv är jag varken ung eller pensionär, utan någonting mittemellan.

Det var väl ungefär det jag hade att säga för den här gången. Jag hoppas som sagt att det här blir en bra blogg, och ni får gärna vara med och kommentera det jag skriver eller komma med förslag på saker som ni vill höra mer om. Ha det bra så länge, så hörs vi i nästa blogginlägg!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.