Om min sida här på nätet

Välkommen till mitt lilla hörn av den vilda webben! Jag heter Roland och det här är min blogg som handlar om lite av varje. Här skriver jag om min vardag, så det blir med andra ord lite allt möjligt, men en sak som ni kan räkna med att jag skriver en hel del om är boule. Det är nämligen så att boule är ett stort intresse för mig, och eftersom jag inte kunde komma på något vidare bra namn att döpa den här bloggen till (allt är ju redan taget) så bestämde jag mig för att döpa den efter mitt favoritevent som jag alltid besökte förut: Mayo Boule Festival. Så det fick bli Mayo helt enkelt, och eftersom jag dessutom gillar majonnäs så kändes det som ett bra val.

Mayo Boule Festival var alltså Nordens största bouleevenemang och en av årets stora höjdpunkter för boulespelare både i Sverige och utomlands. Grundarna blev inspirerade av världens största bouletävling La Marseillaise och bjöd då in till La Mayonnaise som från början bara var en liten klubbtävling men som senare utvecklades till det stora evenemang som det blev. Mayo Boule Festival blev sedermera Sthlm Boule Festival, och nu har festivalen tyvärr runnit ut sanden.

Men här på min blogg lever den kvar som ett minne, och vem vet om den dyker upp igen. Här skriver jag som sagt en hel del om boule, och även om andra saker som faller mig in. Jag försöker hålla bloggen ganska öppen. Ni kan tänka på den som en boulespelares betraktelser av vardagen och livet, så har vi nog täckt in allt det som den kan tänkas handla om. Kommentera gärna det jag skriver. Jag lovar att jag ska försöka svara så gott jag kan på allt. Så, som sagt, varmt välkommen till min blogg om boule och lite allt möjligt!