Ett gardintips

Nu ska ni få ett tips som handlar om gardiner. Det är nämligen så att vi nyss har köpt nya gardiner till vardagsrummet, så kallade hissgardiner, och vi tyckte att det var lite svårt att hitta gardiner som dels hade rätt mått och som också hade ett snyggt tyg. Om ni också är i den situationen skulle jag vilja tipsa om http://www.textilgallerian.se/ där vi hittade våra gardiner. Där finns det hissgardiner i fasta mått, men du kan också skräddarsy din egen hissgardin där Textilgallerian alltså syr upp hissgardiner efter önskade mått och i det tyg du själv väljer. Väldigt smidigt!

gardin

En rullgardin jag gillar! Starka häftiga färger.

Jag är faktiskt ganska intresserad av heminredning, och jag gillar sådana här enkla lösningar där man kan få något personligt och efter egna önskemål utan att behöva göra det själv. Det finns massvis med snygga tyger på Textilgallerian i alla möjliga färger och mönster. Vi valde ett som heter Sommarsol som är ett vitt tyg med vitt mönster på i form av fjärilar och blad. Det är alltså mönstrat men ändå väldigt diskret eftersom det är vitt på vitt. Snyggt och somrigt, och det funkar även med fjärilar på vintern eftersom mönstret inte är så påträngande.

Vi är jättenöjda med våra hissgardiner. Det är lustigt hur det kan göra så mycket för inredningen bara genom att man byter ut en sak. Som nya gardiner till exempel. Rummet ser helt annorlunda ut. Samma sak om man byter soffkuddar eller lägger ut en ny matta. Det blir en stor förändring med ganska små medel.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.